085 - 106 10 32

Opslagruimte Rotterdam nodig?

Motorstalling in Rotterdam

Bent u op zoek naar een veilige, droge plek waar u uw motor kunt stallen in de regio Rotterdam? Er is altijd een geschikte motorstalling voor u in de wintermaanden te vinden bij ALLSAFE, want u wilt uw motor natuurlijk niet zomaar op straat stallen. Deze units zijn speciaal ingericht voor motorstalling en zijn ook voorzien van een stopcontact. Van oktober t/m april kunt u met uw motor bij ALLSAFE terecht.

Verschillende opties voor motorstalling

Als u in Rotterdam of in de omgeving van Rotterdam op zoek bent naar een geschikte locatie voor motorstalling in de wintermaanden, bent u bij ALLSAFE aan het juiste adres. Zij bieden in Rotterdam verschillende mogelijkheden voor motorstalling.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Of wilt u eerst meer weten over de beschikbare motorstalling of opslagruimte in Rotterdam? Bel ons op 085 - 106 10 32 of vul het contactformulier in. Een medewerker zal dan spoedig contact met u opnemen.

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Regio Rotterdam

Diensten

  • Opslagruimte
  • Archiefopslag
  • Beveiligde opslag
  • Miniopslag
  • Motorstalling

Hoofdvestiging