Dozen verhuizen naar opslag
De goedkoopste en meest veilige oplossing voor gebrek aan ruimte! Vraag vrijblijvend een offerte aan

Uw beveiligde opslag in Rotterdam

Beveiligde opslag in Rotterdam voor een lage prijs vindt u bij ons! Wij hebben een laagste prijsgarantie, dus bij ons betaalt u altijd het allerlaagste bedrag voor uw beveiligde opslag. U huurt al vanaf 1,40 euro per week beveiligde opslagruimte bij ons in Rotterdam. Goedkoper vindt u nergens in Nederland. De opslag is op verschillende manieren beveiligd, om ervoor te zorgen dat uw eigendommen bij ons in Rotterdam in topconditie blijven en veilig zijn.

Veilige opslag voor uw bezittingen

De beveiligde opslag in Rotterdam is voorzien van een automatische brandmeldinstallatie die aan alle wettelijke eisen voldoet. De brandveiligheid van onze opslag in Rotterdam wordt onder meer gewaarborgd door brandwerende compartimenten. Deze zijn op meerdere plaatsen voorzien van veilige vluchtwegen.

Waar bestaat de beveiliging van onze beveiligde opslag nog meer uit? Uw eigen opslagruimte in Rotterdam is op de volgende manieren beveiligd:

  • Een uniek alarmsysteem
  • 24-uurs beveiliging
  • Branddetectiesysteem
  • Luchtcirculatiesysteem
  • Gebouwbeveiliging door camerabewaking
  • Alarmdienst en surveillanten

Wij werken samen met professionele verhuisbedrijven in de regio Rotterdam. Zo nemen wij u ook al uw vervoerzorgen uit handen. Onze transporteurs rijden zeven dagen per week voor u. Huurt u een beveiligde opslagruimte bij ons, dan kunt u onze verhuisbus of aanhangwagen gratis gebruiken! Bel direct naar 010 - 798 05 14 en wij maken een reservering voor u.