085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Opslagbedrijf Rotterdam
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een opslagbedrijf in Rotterdam?

Wij brengen u snel in contact met een opslagbedrijf die werkzaam is in Rotterdam

Uw beveiligde opslag in Rotterdam

Beveiligde opslag in Rotterdam voor een lage prijs vindt u bij ons! U huurt bij de door ons aangedragen professional beveiligde opslagruimte in Rotterdam.  De opslag is op verschillende manieren beveiligd, om ervoor te zorgen dat uw eigendommen bij de door ons aangedragen professional in Rotterdam in topconditie blijven en veilig zijn.

Veilige opslag voor uw bezittingen

De beveiligde opslag in Rotterdam is voorzien van een automatische brandmeldinstallatie. De opslag in Rotterdam is voorzien van brandwerende compartimenten. Deze zijn op meerdere plaatsen voorzien van veilige vluchtwegen.

Waar bestaat de beveiliging van deze beveiligde opslag nog meer uit? Uw eigen opslagruimte in Rotterdam is op de volgende manieren beveiligd:

  • Een alarmsysteem
  • 24-uurs beveiliging
  • Branddetectiesysteem
  • Luchtcirculatiesysteem
  • Gebouwbeveiliging door camerabewaking
  • Alarmdienst en surveillanten

Er wordt samengewerkt met professionele verhuisbedrijven in de regio Rotterdam. Zo neemt de door ons aangedragen professional u ook al uw vervoerzorgen uit handen. Transporteurs van de door ons aangedragen professional rijden zeven dagen per week voor u. Huurt u een beveiligde opslagruimte, dan kunt u een verhuisbus of aanhangwagen vaak gratis gebruiken! Bel direct naar 085 - 106 1600 voor een reservering.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een opslagbedrijf die werkzaam is in Rotterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606