085 - 106 10 32

Opslagruimte Rotterdam nodig?

Allround miniopslag in Rotterdam

Zoekt u een bedrijf voor miniopslag in Rotterdam of omgeving? In Rotterdam biedt ALLSAFE miniopslag, tegen zeer scherpe prijzen. Verder zijn de mogelijkheden van miniopslag ruim. De dienst van ALLSAFE is allround. U kunt terecht voor de opslag van al uw goederen, of u nu particulier bent of ondernemer.

Miniopslag: zakelijk en particulier

Voor zakelijke opslagruimte in Rotterdam moet u bij ALLSAFE zijn! Ze bieden archiefopslag, de opslag van kantoorartikelen, een pakketservice, transport en beveiliging. Uw archiefopslag moet een veilige, schone en droge plek zijn, waar u met een gerust hart uw gevoelige documenten kunt opslaan. De unieke units voor miniopslag in Rotterdam zijn voorzien van een eigen beveiligingssysteem en klimaatbeheersing, zodat uw papieren veilig, verwarmd, schoon en droog staan.

Voor particulieren biedt ALLSAFE units voor miniopslag van verschillende formaten. Samen met u berekenen zij hoeveel ruimte u nodig heeft. Op basis daarvan wijzen ze u een miniopslagruimte toe. Zo betaalt u nooit te veel! Ook biedt ALLSAFE opslagproducten, zoals kasten of dozen.

Bel met 085 - 106 10 32 voor meer informatie of een reservering.

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Regio Rotterdam

Diensten

  • Opslagruimte
  • Archiefopslag
  • Beveiligde opslag
  • Miniopslag
  • Motorstalling

Hoofdvestiging