085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Opslagbedrijf Rotterdam
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een opslagbedrijf in Rotterdam?

Wij brengen u snel in contact met een opslagbedrijf die werkzaam is in Rotterdam

Allround miniopslag in Rotterdam

Zoekt u een bedrijf voor miniopslag in Rotterdam of omgeving? In Rotterdam biedt de door ons aangedragen professional miniopslag, tegen zeer scherpe prijzen. Verder zijn de mogelijkheden van miniopslag ruim. De dienst van de door ons aangedragen professional is allround. U kunt terecht voor de opslag van al uw goederen, of u nu particulier bent of ondernemer.

Miniopslag: zakelijk en particulier

Voor zakelijke opslagruimte in Rotterdam moet u bij de door ons aangedragen professional zijn! Ze bieden archiefopslag, de opslag van kantoorartikelen, een pakketservice, transport en beveiliging. Uw archiefopslag moet een veilige, schone en droge plek zijn, waar u met een gerust hart uw gevoelige documenten kunt opslaan. De unieke units voor miniopslag in Rotterdam zijn voorzien van een eigen beveiligingssysteem en klimaatbeheersing, zodat uw papieren veilig, verwarmd, schoon en droog staan.

Voor particulieren biedt de door ons aangedragen professional units voor miniopslag van verschillende formaten. Samen met u berekenen zij hoeveel ruimte u nodig heeft. Op basis daarvan wijzen ze u een miniopslagruimte toe. Zo betaalt u nooit te veel! Ook biedt de door ons aangedragen professional opslagproducten, zoals kasten of dozen.

Bel met 085 - 106 1600 voor meer informatie of een reservering.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een opslagbedrijf die werkzaam is in Rotterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606