Dozen verhuizen naar opslag
De goedkoopste en meest veilige oplossing voor gebrek aan ruimte! Vraag vrijblijvend een offerte aan

Allround miniopslag in Rotterdam

Zoekt u een bedrijf voor miniopslag in Rotterdam of omgeving? Wij bieden miniopslag in Rotterdam, tegen zeer scherpe prijzen. U huurt bij ons al miniopslag vanaf 1,40 euro per week. Omdat wij een laagste prijsgarantie hebben, zijn wij gegarandeerd de allergoedkoopste aanbieder van miniopslag van heel Nederland! Verder zijn de mogelijkheden van miniopslag bij ons ruim. Onze dienst is allround. U kunt bij ons terecht voor de opslag van al uw goederen, of u nu particulier bent of ondernemer.

Miniopslag: zakelijk en particulier

Voor zakelijke opslagruimte in Rotterdam moet u bij ons zijn! Wij bieden archiefopslag, de opslag van kantoorartikelen, een pakketservice, transport en beveiliging. Uw archiefopslag moet een veilige, schone en droge plek zijn, waar u met een gerust hart uw gevoelige documenten kunt opslaan. Onze unieke units voor miniopslag in Rotterdam zijn voorzien van een eigen beveiligingssysteem en klimaatbeheersing, zodat uw papieren veilig, verwarmd, schoon en droog staan.

Huurt u miniopslag bij ons in Rotterdam en stuurt u meerdere pakketten per week naar uw klanten? Ook dan kunt u via ons zeer voordelig pakketten naar uw klanten sturen. Voor meer informatie en tarieven kunt u contact opnemen met ons. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 010 - 798 05 14.

Voor particulieren hebben wij units voor miniopslag van verschillende formaten. Samen met u berekenen wij hoeveel ruimte u nodig heeft. Op basis daarvan wijzen wij u een miniopslagruimte toe. Zo betaalt u nooit te veel! Ook bieden wij opslagproducten, zoals kasten of dozen.