085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Opslagbedrijf Rotterdam
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een opslagbedrijf in Rotterdam?

Wij brengen u snel in contact met een opslagbedrijf die werkzaam is in Rotterdam

Archiefopslag in Rotterdam

Heeft u een onderneming in Rotterdam of omgeving Rotterdam en bent u op zoek naar een externe opslagruimte waar u uw belangrijke papieren en zakelijke goederen op kunt slaan? Bij de door ons aangedragen professional kunt u terecht voor veilige archiefopslag. Elke unit heeft namelijk zijn eigen unitbeveiliging, maar op ieder moment is het mogelijk dat u zelf toegang krijgt tot uw archief. Voor aantrekkelijke prijzen huurt u een opslagruimte in Rotterdam. Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden, diensten en prijzen en maak gebruik van veilige archiefopslag bij de door ons aangedragen professional. Zij zijn uw verhuurder voor archiefopslag in Rotterdam!

Meer dan archiefopslag in Rotterdam alleen

Voor zakelijke klanten in Rotterdam biedt de door ons aangedragen professional ook pakketservice aan. Stuurt u meerdere pakketten per week naar klanten? Via ons is het mogelijk om zeer voordelige pakketten te versturen. Bent u benieuwd welke diensten en producten in Rotterdam wij nog meer aanbieden naast archiefopslag? Bel dan naar het telefoonnummer 085 - 106 1600. Of vul het  contactformulier in.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een opslagbedrijf die werkzaam is in Rotterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606